Eläinklinikka EHYTillä pääset tutustumaan lemmikkisi kanssa imoove vet harjoitteluun!

iMoovella lemmikkisi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. iMoovella tehdyt harjoitukset kehittävät lemmikkisi liikehallintaa, tasapainoa, syviä lihaksia, vastavaikuttajalihaksia ja vahvistaa niveliä. iMoove sopii kuntoutujista urheileviin eläimiin.

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse klinikan numeroon

Puh. 02 7221 221

Ilmoittaudu klinikan vastaanottoon saapuessasi.

Hinta
20€ / kerta
Joka 11. käynti ilmainen.

Allcare Innovations - imoove vet

imoove vet on fysiologinen simulaattori orgaaniseen liikkeeseen. imoove vetin ns elisfeerinen liike on uniikkia maailmalla: se tuottaa erityistä eksentristä rotaatioliikettä kurvikkaalla kolmiulotteisella liikkeellä.

imoove on tarkoitettu leikkauksen jälkeiseen hoitoon, vanhoille kissoille ja koirille, urheileville koirille sekä eläinten yleiseen hyvinvointiin. imoove vet auttaa liikkuvuuteen, ketteryyteen ja vireyteen.

Jo viiden käyttökerran jälkeen mm. vanhojen koirien oli helpompi nousta ylös maasta, hännät alkoivat taas heilumaan sekä koirat alkoivat leikkimään uudestaan.

Seniorit

Eläinten ikääntymisen hidastamiseksi imoove vet tarjoaa erinomaista hoitoa iäkkäille ja pelokkaille eläimille. Harjoitteet eivät rasita sydäntä eikä verisuonistoa. Nivelten ja lihasten työskentelyä voidaan nostaa hellästi ja progressiivisesti. Siksi harjoitteet ovatkin erityisen sopivia iäkkäämmille eläimille.

Hellävaraista hoitoa
Lääkityksen mahdollinen väheneminen
Tasapainon ja liikkuvuuden lisääminen
Fysiologinen mobilisointi
Turvallista ja kivutonta

Urheilukoirat

imoove vet valmistaa koiraasi urheilusuoritukseen. Se optimoi koiran suorituskyvyn ja ketteryyden dynaamisen refleksityön ansiosta: todellinen kokonaisvaltainen neuromotorinen uudelleenohjelmointi. imoove vetin kanssa harjoittelu parantaa nopeutta, reagointikykyä ja lihasvoimaa.

Tasapainon, asento– ja liikeaistin kehittäminen
Asentolihasten vahvistaminen
Tukilihasten optimointi ja hallinta
Suorituskyvyn ja nopeuden parantaminen
Vammojen ehkäisy

Hyvinvointi

imoove vet on vähän liikkuvan eläimen liittolainen. Sopii loistavasti eläimille, jotka eivät ole aktiivisia ja tarjoaa niille lempeää harjoittelua ja kunnon kohennusta. Ylläpitää terveyttä, ehkäisee vammoja ja parantaa liikkuvuutta.

Mobilisointia ylipainoisille eläimille
Hellävaraista ja rauhoittavaa liikuntaa
Liikkuvuuden lisääminen
Syvälihasten huolto
Ryhdin paraneminen