Klinikallamme on oma laboratorio, jossa voimme tutkia veri-, virtsa- ja solunäytteitä.

Laboratoriopalvelut

Laboratoriopalvelut lemmikeille

Klinikallamme on oma laboratorio, jossa voimme tutkia veri-, virtsa- ja solunäytteitä. Tämä tarkoittaa sitä, että laboratoriotulokset ovat käytettävissä jo klinikkakäynnin aikana. Laitteistomme mahdollistaa myös CRP:n sekä progesteronin tutkimisen klinikalla, tuloksien valmistuminen kestää n. 30minuuttia.

Kaikkea emme kuitenkaan tutki itse. Käytämme yhteistyölaboratorioina Movetia, Idexxia, VetMedLabia, Laboklina, Yhtyneitä laboratorioita ja Eviraa. Harvinaisemmissa tutkimuksissa hyödynnämme laboratorioita ympäri maailmaa.

Valmistautuminen tutkimuksiin

Useimpiin tutkimuksiin vaaditaan 12 tunnin paasto. Mikäli odotettavissa on lemmikin verinäytetutkimuksia, älä ruoki lemmikkiäsi aamulla. Jos olet epävarma asiasta, voit aina kysyä lisäohjeita ajanvarauksestamme

Jos tuot mukanasi lemmikkisi virtsanäytteen, ota näyte puhtaaseen purkkiin mahdollisimman lähellä vastaanottoaikaa. Pitkään seisoneesta näytteestä ei välttämättä saada oikeaa kuvaa todellisesta tilanteesta. Mikäli otat näytteen kotona tulee se säilyttää jääkapissa.